欢迎访问名校网
名校网

英语四级词汇练习题

更新时间:2021-04-18 16:48来源:未知

词汇在英语四级备考中可谓是一大关键,从接触英语开始我们就在接触词汇,对于词汇的学习也不是一天两天就能结束的,考生要想为考试做好充分的准备。下文中为大家整理了英语四级词汇练习题,希望可以帮到您。

1.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

A.express

B.explode

C.ecploit

D.expose

2.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

A.affects

B.reacts

C.reflects

D.recognizes

3.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

A.feedback

B.backward

C.withdraw

D.departure

4.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

A.dramatic

B.original

C.considerable

D.temple

5.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

A.evolution

B.sign

C.individual

D.ceremony

6.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

A.ceased

B.chained

C.checked

D.chased

7.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

A.excess

B.exceed

C.checked

D.chased

8.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

A.weaken

B.omit

C.overcome

D.overtake

9.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

A.insurance

B.expense

C.evidence

D.payment

10.Chocolate and ice-cream have different _______.

A.favour

B.favourites

C.fever

D.flavours

答案:

1.D 2.C 3.C 4.A 5.D

6.D 7.A 8.C 9.A 10.D

以上是为大家整理的英语四级词汇练习题,希望可以进一步帮助到大家,提升英语四级词汇学习的能力,增加自己的知识储备。更多有关英语四级的练习题及答案,大家可以关注沪江网查询。